Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.

Sylvánské zelené pozdní sběr 2015 - řadu přívlastkových vín od letošního léta doplňuje typické Sylvánské zelené pozdní sběr 2015. Barva vína je světle zlatá. Vůně je intenzivní, široká, s květinovými tóny. V chuti je víno jemně kořenité, s dobrou ovocnou chutí. Víno je velmi elegantní s příjemnou kyselinkou a dlouhotrvající dochutí. Ocenění vína: 30 vín Modrých Hor 2016 - stříbrná medaile.

Hibernal pozdní sběr 2015 - zajímavým zpestřením naší řady vín je bezesporu panenský pozdní sběr Hibernalu 2015, který najdete také v expozici 30 vín Modrých Hor 2016 v Lotrinských sklepích ve Velkých Pavlovicích. Víno přináší ve vůni intenzívní odrůdové tóny černého rybízu a planých broskví. Ve šťavnaté osvěžující chuti vyznívají tóny exotického ovoce v popředí s pomeranči. Víno je velmi elegantní s příjemnou kyselinkou a dlouhotrvající dochutí. Ocenění: 30 vín Modrých Hor 2016

Pálava pozdní sběr 2015 - vůně této Pálavy je jemně tramínová, kořenitá s tóny čajových růží. Chuť vína je plná, extraktivní, kořenitá s dlouhou dochutí, která je tvořena příjemným zbytkem cukru sladěným s jemnou kyselinkou.

Cabernet Moravia pozdní sběr 2015 – do sortimentu pozdních sběrů se nám ročníkem 2015 vrací atraktivní Cabernet Moravia. Rubínový odstín vína ladí s intenzívním odrůdovým aroma s tóny drobného lesního ovoce a kabernetu. Odrůdově typická chuť vína je sametově hebká s příjemnými tříslovinami, jemnou kyselinkou a dlouhou dochutí.

Chardonnay výběr z hroznů 2015 - široce ovocná vůně polosladkého Chardonnay vábí k ochutnání. A první doušek rozhodně nezklame - chuť vína je plná, extraktivní, příjemně nasládlá s dlouhou ovocnou dochutí a velmi jemnou kyselinkou.

Rulandské šedé výběr z hroznů 2015 – zlatožluté Rulandské šedé můžete nyní u nás ochutnat jako víno polosuché ve výběru z hroznů. Vůně je medově nasládlá, jemně ovocná. V chuti je to víno plné, extraktivní s příjemně vyváženou kyselinkou a dlouhou perzistencí.

Pálava výběr z bobulí 2015 – tento sladký ´bobuláč´ vás nadchne svou svěží kořenitou vůní s výraznými medovými tóny. Chuť je kořenitá, extraktivní, podpořená projevem dokonale vyzrálých cibéb.

  • 20. červenec, 2016