Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media

Sv. Valentýn žil v době za císaře Markuse Aureliuse Claudiuse. Ten zrušil manželství, protože nechtěl, aby se muži rozptylovali od vojenských povinností.

Valentýn naopak radil mužům, aby své ženy neopouštěli a neodcházeli doválek a přes zákaz císaře páry tajně oddával. Legenda praví, že jej císař Markus Aurelius Claudius nechal popravit kvůli lásce právě dne 14. února.


Připomeňte si s námi svátek Sv. Valentýna.

Připravili jsme si pro Vás, k této příležitosti, úžasná vína za skvělé ceny.


Dárkový set obsahuje Zweigeltrebe rosé Frízzo 2018, suché, 2x sklenička sektová, krabička á 3 láhve bordó.
Dárkový set obsahuje Muškát moravský Frizzante 2019, suché, 2x sklenička sektová, krabička měděná.

Barva vína je tmavě granátová. Vůně je ovocná s tóny drobného,červeného ovoce.Chuť je elegantní, měkce sametová s velmi jemnou kyselinou, příjemnou tříslovinou, optimální zralost vína byla získána ležením v dubovém sudu.

Barva vína je jahodová. Vůně je silná, široká, ovocná. Chuť je elegantní,ovocná, s pikantní kyselinkou sladěnou se zbytkovým cukrem a dlouhotrvající dochutí.Doporučujeme k jemným masům, plodům moře nebo jenom tak, silně vychlazené na osvěžení.

¨

Barva vína je světle zlatožlutá. Vůně je široká , ovocná s tóny tropického ovoce.V chuti je to víno plné, jemně ovocné, pikantní, s velmi jemnou kyselinkou a dlouhou ovocnou dochutí.


Barva vína je zlatožlutá, jiskrná, ležením ještě víc zezlátne. Vůně je plná, tramínová s tóny čajových růží. Chuť je plná, kořenitá, s extraktivní lékořicovou dochutí. Doporučujeme podávat silně podchlazené jako aperitiv, dálek paštikám z husích jater, ovčím nebo kozím sýrům, případně méně sladkým dezertům.


Barva vína je tmavě granátově červená.Vůně je široká, ovocná.Chuť vína je velmi příjemná, ovocná s jemnou kyselinou, příjemnou tříslovinou a dlouhou pikantní dochutí s dřevitými tóny ležáckého, dubového sudu. Podáváme k drůbežím masům s hutnou úpravou, jemným biftekům a některým sýrům.


Barva vína je světle žlutá se zlatavými odlesky. Vůně je příjemná s ovocnými tóny. Chuť vína je plná, elegantní s jemnými medovými tóny, s pikantní svěžestí a jemnou kyselinkou v dochutí. Doporučujeme podávat ke světlým masům, drůbežím játrům, paštikám
  • 29. leden, 2021