Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media

Období sv. Valentýna v nás vyvolává chuť na růžová a sladká vína a proto vás chceme oslovit s nabídkou našich 3 vín vhodných k této příležitosti.

Zweigeltrebe rosé Frizzante 2016
Romantické, jemně perlivé víno má svěží podmanivou chuť, která vás jistě okouzlí. Jemnost a pravidelnost perlení s vyváženým aroma drobného červeného ovoce má plnou chuť a výborně se degustuje v dobré náladě, společnosti a taktéž je vhodné na oslavu sv. Valentýna. Víno má světle lososovou růžovou barvu a opojnou ovocnou vůni. Doporučujeme podávat silně vychlazené, k lehčím bílým masům, k salátům a těstovinám. Pokud budete naše harmonické Frizzante vychutnávat sami, nebo ve společnosti, určitě na jeho chuť a dojem jen tak nezapomenete.

Hibernal výběr z hroznů 2016
Hibernal je víno s krásným tělem a výrazným extraktem, který nám vytváří dojem plných úst ovoce. Víno je výjimečné po všech stránkách a určitě stojí za váš zájem. Ve vůni můžete cítít tóny ovoce, jako je jablko, hruška, broskev, ale i nádech jemných květinových tónů. Hibernal výběr z hroznů 2016 je vhodný i jako dárek, který vždy překvapí a potěší milovníky sladších vín.

Frankovka rosé VOC 2016
Růžová varianta klasické odrůdy Frankovky má vždy více kyselin a proto je velmi vhodná pro růžová vína. Frankovku rosé často vyhledávají mílovníci ovocných tónů. Ve vůni i chuti má malinový podtón, který jí dodává významnost. V chuti je víno elegantní se šťavnatou kyselinkou a velmi dlouhou ovocnou dochutí. Mezi širokou škálou vín naše Frankovka jistě osloví i náročného zákazníka. Před podáváním doporučujeme nechat 10 minut odvětrat, podáváme vychlazené na 8-10°C.

Na zdraví!

  • 07. únor, 2018