Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media

Je to okamžik, který se historicky pojí s příchodem zimy, prvním sněhem a posvícením. Okamžik, na který čekají všichni milovníci mladých svatomartinských vín. Podle tradice můžete Svatomartinského vína přiťuknout poprvé až na Sv. Martina. Den 11.11. 2020 je právě tím okamžikem, kdy si můžete vychutnat naše Svatomartinská vína s kombinací Vašich husích specialit. Naše vína najdete ve vybraných vinotékách, restauracích a také v obchodních řetězcích. Vychutnejte si s námi tradiční slavnost a oslavte s námi příchod Sv. Martina. Na zdraví!


VYPRODÁNO - SVATOMARTINSKÉ VÍNO Modrý Portugal 2020 - VYPRODÁNO

Barva vína je tmavě rubínová s fialovými odlesky. Ve vůni vystupují třešně s květinovými podtóny. Svěží ovocnost s příjemnou kyselinkou a lehkým taninem v dochuti dělá toto mladé víno ideální pro svatomartinské období a jeho typické pokrmy.


Barva vína je světlá, žlutě zelenkavá. Vůně je příjemná, svěží, silně ovocná. Chuť je velmi svěží, mladá s jemnou kyselinkou. Ovocná dochuť vína je velmi plná extraktivní a dlouhotrvající.


Barva vína je světle žlutá. Svěží muškátové aroma s citrusovými podtóny. V chuti je víno mladé, ovocno-květinové s pikantní kyselinkou.


Barva vína je světle purpurová se starorůžovými odlesky v menisku. Vůně je výrazně ovocná po čerstvě dozrálých višních. Ovocný charakter nalezneme taktéž v chuti. O mladistvosti vína vypovídá i jeho svěží kyselinka.


Barva vína je světle žlutá se zelenkavými odlesky. Vůně je velmi decentní, plná, ovocná s podtónem angreštu. Chuť vína harmonizuje s vůní. Je plná, ovocná s velice příjemnou šťavnatou kyselinkou, která harmonizuje s lehce ponechaným zbytkovým cukrem.


Víno se vyznačuje korálově růžovou barvou. Vůně je příjemně lehká, ovocná se smetanovým podtónem. Svěží ovocná chuť s příjemnou kyselinkou a dlouhou dochutí.


Barva vína je lososově růžová. Vůně velmi příjemná po jahodách se smetanou. Chuť je svěží, mladá s pikantní kyselinkou, extraktivní s dlouhou ovocnou dochutí.

  • 29. říjen, 2020