Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media

Den sv. Martina je za dveřmi a s ním i spojená tradice přípravy husích specialit, doplněných o skvělá svatomartinská vína. Svatomartinská vína jsou první vína nového ročníku daného roku, kterými si můžete přiťuknout až 11. listopadu, tedy na sv. Martina. Naše letošní Svatomartinská vína se vyznačují vyššími pikantními, šťavnatými kyselinkami, které skvěle doplní svatomartinské hodování s tučnějšími husími specialitami. Naše vína najdete ve vybraných vinotékách, restauracích a také v obchodních řetězcích. Vychutnejte si s námi tuto tradiční slavnost a oslavte s námi příchod sv. Martina. Na zdraví!


SVATOMARTINSKÉ VÍNO Modrý Portugal 2021

Barva vína je tmavě rubínová s fialovými odlesky. Ve vůni vystupují třešně s květinovými podtóny. Svěží ovocnost s příjemnou kyselinkou a lehkým taninem v dochuti dělá toto mladé víno ideální pro svatomartinské období a jeho typické pokrmy.


Barva vína je světlá, žlutě zelenkavá. Vůně je příjemná, svěží, silně ovocná. Chuť je velmi svěží, mladá s jemnou kyselinkou. Ovocná dochuť vína je velmi plná extraktivní a dlouhotrvající.


Barva vína je světle žlutá. Svěží muškátové aroma s citrusovými podtóny. V chuti je víno mladé, ovocno-květinové s výraznou, ale přesto příjemnou šťavnatou kyselinkou.


Víno se vyznačuje korálově růžovou barvou. Vůně je příjemně lehká, ovocná se smetanovým podtónem. Svěží ovocná chuť s příjemnou kyselinkou a dlouhou dochutí.


Víno se vyznačuje korálově růžovou barvou. Vůně je příjemně lehká, ovocná se smetanovým podtónem. Svěží ovocná chuť s příjemnou kyselinkou a dlouhou dochutí.


  • 08. listopad, 2021
  • Komentáře: 0

    Žádné komentáře

    Odpovědět

    Vaše e-mailová adresa nemůže být zveřejněna. Povinné položky jsou označeny*