Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media
media
media
media
media
Pořádáte rodinnou oslavu, zahradní párty, posezení s přáteli nebo grilovačku, případně se chcete jen tak osvěžit lehkým míchaným nápojem? Lehkost a svěžest našich nových vinných nápojů přímo předurčuje ke zpříjemnění letních dnů. Naše míchané nápoje se hodí, díky nižšímu obsahu alkoholu, téměř na každou příležitost a udělají těžkou práci za Vás. Vše je již namícháno a Vaším jediným úkolem bude tento nápoj řádně vychladit a doladit plátkem citrónu, jahodou nebo lístkem máty. Spojuje se zde lehkost vína a jemné perlení, jehož bublinky byly získány tou nejpřirozenější cestou. Vinné bublinky jsou syceny přírodním oxidem uhličitým. Co to znamená přírodní oxid uhličitý? Ani my jsme donedávna nevěděli, že i takový způsob sycení může existovat. Laicky řečeno se jedná o způsob odebírání CO2 při kvašení vína. Nápoje sycené přírodním CO2 mají jemnější perlení a bublinky v nápoji vydrží, po otevření láhve, i několik dnů. Ochutnáte vinný nápoj naperlený bublinami z našeho vína?

Vinné bublinky WEINBERRY

Osvěžující růžové vino s příchutí čerstvě utržených malin a jahod dodává našemu mixovanému vinnému nápoji dokonalý chuťový zážitek pro horké letní dny. Podávejte vychlazený ve vinné sklenici s kostkami ledu, jahodami, malinami nebo jiným letním ovocem. Syceno přírodním oxidem uhličitým.

Vinné bublinky WEINCHITO

Svěží bílé víno doplněné chutí máty a limetky. Lehkost a svěžest tohoto vinného nápoje Vás bude bavit v horkých letních dnech. Podávejte vychlazený ve vinné sklenici s kostkami ledu, plátkem limetky a snítkou čerstvé máty.

Vinné bublinky WEINEROL

Nechte se unášet na vlně rafinované chuti hořkého grepu a sladkého pomeranče spojené s osvěžujícím růžovým vínem. Vychutnejte si náš vinný nápoj zářivě oranžové barvy a chutí připomínající koktejl známého nápoje. Doporučujeme podávat ve vinné sklenici s kostkami ledu a plátkem pomeranče.

Vinné bublinky WEINSPRITZ

Kombinace svěžího bílého vína s perlivou vodou. Ne! Míchání vína s vodou má skoro stejně dlouho tradici, jako samotná výroba vína. Již staří Řekové mísili víno s vodou a naši pradědečci se také osvěžovali tímto vinným nápojem při celodenní práci na poli v horkých letních dnech. Vychlazený nápoj podávejte ve vinné sklenici s kostkami ledu a plátkem citronu.

Vinné bublinky WEINTONIC

Kombinace svěžího bílého vína s chutí toniku? Ano! Tento živý, osvěžující nápoj s nahořklou chutí potěší všechny milovníky toniku. Podávejte vychlazený ve vinné sklenici s kostkami ledu. Pro milovníky „bitter lemon“ s plátkem citronu.
  • 10. květen, 2023