Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media
media
media

Hledáte vhodný dárek pro obchodní partnery, významné klienty, nebo chcete obdarovat zaměstnance? Poděkování kvalitním moravským vínem s Vaším logem na visačce, etiketě nebo kartičce udělá radost každému.

  • Zařídíme grafický návrh
  • Rychle opatříme dárek Vašim obchodním partnerům, významným klientům, nebo zaměstnancům
  • Vybereme kvalitní vína a delikatesy
  • Při větších odběrech je možná sleva a doprava zdarma. Napište nám nezávazně, na vino@patriakobyli.cz, o kolik kusů byste měli zájem a my Vám zašleme cenovou nabídku.

    Proč zrovna my?

    Firemním vínům a balíčkům se věnujeme více než 20 let.

    Společnost PATRIA Kobylí, a.s. podniká v několika odvětvích. Zemědělské a živočišné výrobě, výrobě plastových konstrukcí (výroba čističek odpadních vod a bazénů) a ubytování. Dále patří mezi největší pěstitele meruněk v ČR a v neposlední řadě patří k producentům vína, jež prezentuje pod obchodní značkou Víno z Kobylí. S roční produkcí 900.000 lahví jsme se stali jedním z významných tuzemských výrobců vína. Z hroznů našich vinic vznikají díky trpělivosti milovníků vinné révy aromatická a jedinečná jakostní odrůdová vína, vína s přívlastkem, archivní a ročníková vína. Dobrý zvuk má naše jméno i na prestižních domácích a zahraničních vinařských soutěžích. Tož na zdraví !

    • 02. září, 2023