Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media
media
media
media
media
media
media

Naše letošní Svatomartinská vína skvěle doplní hodování s tučnějšími husími případně kachními specialitami, které jsou s tímto svátkem spojeny. Naše vína najdete ve vybraných vinotékách, restauracích a také v obchodních řetězcích. Vychutnejte si s námi tuto tradiční slavnost a oslavte s námi příchod sv. Martina. Na zdraví!


SVATOMARTINSKÉ VÍNO Modrý Portugal 2023

Barva vína je tmavě rubínová s fialovými odlesky. Ve vůni vystupují třešně s květinovými podtóny. Svěží ovocnost s příjemnou kyselinkou a lehkým taninem v dochuti dělá toto mladé víno ideální pro svatomartinské období a jeho typické pokrmy.


Barva vína je světlá, žlutě zelenkavá. Vůně je příjemná, svěží, silně ovocná. Chuť je velmi svěží, mladá s jemnou kyselinkou. Ovocná dochuť vína je velmi plná extraktivní a dlouhotrvající.


Barva vína je světle žlutá. Svěží muškátové aroma s citrusovými podtóny. V chuti je víno mladé, ovocno-květinové s výraznou, ale přesto příjemnou šťavnatou kyselinkou.


Barva vína je světle purpurová se starorůžovými odlesky v menisku. Vůně je výrazně ovocná po čerstvě dozrálých višních. Ovocný charakter nalezneme taktéž v chuti. O mladistvosti vína vypovídá i jeho svěží kyselinka.


Víno se vyznačuje korálově růžovou barvou. Vůně je příjemně lehká, ovocná se smetanovým podtónem. Svěží ovocná chuť s příjemnou kyselinkou a dlouhou dochutí.


Barva vína je světle malinově růžová. Vůně velmi příjemná po jahodách se smetanou. Chuť je velice svěží, mladá s pikantní šťavnatou kyselinkou, extraktivní s dlouhou ovocnou dochutí.


SVATOMARTINSKÉ VÍNO Veltlínské červené rané 2023 - vyprodáno

Barva vína je světle žlutá. Vůně je velmi decentní, plná, ovocná. Chuť vína harmonizuje s vůní. Je plná, ovocná s výraznou šťavnatou kyselinkou a dlouhou dochutí.
  • 09. listopad, 2023
  • Komentáře: 0

    Žádné komentáře

    Odpovědět

    Vaše e-mailová adresa nemůže být zveřejněna. Povinné položky jsou označeny*