Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.

Jste majitelem, vinárny, hotelu nebo restaurace a máte zájem svým zákazníkům nabídnout kvalitní a chutné víno, neváhejte nás kontaktovat na telefonní číslo 602 567 752 nebo na e-mail vino@patriakobyli.cz. Rádi Vám zašleme velkoobchodní ceník a sdělíme všechny informace a podmínky.

Společnost PATRIA Kobylí, a.s. podniká v několika odvětvích. Zemědělské a živočišné výrobě, výrobě plastových konstrukcí (výroba čističek odpadních vod a bazénů) a ubytování. Dále patří mezi největší pěstitele meruněk v ČR a v neposlední řadě patří k producentům vína, jež od roku 2000 prezentuje pod obchodní značkou Víno z Kobylí.

Hospodaříme na ploše 170 ha registrovaných vinic a jsme největším pěstitelem a zpracovatelem vinné révy v Kobylí. Vinice jsou vysazeny na okolních stráních obce, které jsou nad bývalým kobylským jezerem, jež bylo vysušeno v roce 1830.

Vyrábíme jakostní odrůdová vína, vína VOC Modré hory a vynikající přívlastková vína. Víno z Kobylí je často oceňováno na prestižních soutěžích. S našimi víny se můžete setkat ve vinotékách, specializovaných prodejnách s vínem, ve vybraných restauracích, potravinářských prodejnách a také jako firemní vína s firemní etiketou připravených přímo na míru zákazníkovi. 

  • 09. leden, 2024
  • Komentáře: 0

    Žádné komentáře

    Odpovědět

    Vaše e-mailová adresa nemůže být zveřejněna. Povinné položky jsou označeny*